Рецепт приготовления омлета на английском языке с переводом.
Omelet recipe
There are more than hundred omelet recipes. This dish is popular all over the world. Many people eat it with pleasure at breakfast or as afternoon snack. It takes less than 15 minutes to cook an omelet. We present several variants to cook this dainty thing.
Classic omelet
Ingredients:
egg – 2 piecesmilk – 125 ml;salt – 0.5 of a teaspoon;vegetable oil for frying.
Directions
Stir up eggs in a bowl pouring milk into it little by little. You should just blend the yolk and the white, not froth it up. Add some salt. Pour some vegetable oil on a frying pan and accurately turn the pan so that the oil will spread all over the surface. Make it hot and pour the egg-and-milk blend. Spread it evenly over the pan. Fry the omelet for 2 minutes at each side. Serve hot.
Stir up eggs and milk until homogeneous mass. It must be a bit frothed. Half of milk can be replaced with clean water, it will make the omelet lighter. Grate the cheese with a large-hole grater. Cut the greens very small with a sharp knife. Mix the filling with the blend. Melt the butter on a frying pan, warm up and pour the omelet mass. Time for frying of each side – 4 minutes. Serve hot. Bon appetit!
Перевод:
Готовить омлет проще простого. Это сытное блюдо во многих странах подают к завтраку.
Рецепт омлета
Рецептов омлеты есть более сотни. Это блюдо популярно во всем мире. Его с удовольствием едят на завтрак или полдник. На приготовление омлета уйдет не более 15 минут. Предлагаем несколько вариантов этого лакомства.
В миске взболтайте яйца, постепенно подливая к ним молоко. Нужно именно перемешивать желток и белок, но не взбивать. Посолите. На сковороду влейте растительное масло, аккуратно проверните, чтобы оно растеклось по всей поверхности. Раскалите и влейте яично-молочную смесь. Распределите ее равномерно по всей жаропрочной посуде. Прожарьте омлет по 2 минуты с каждой стороны. Подавайте к столу горячим.
Яйца перемешайте с молоком до однородной массы. Она должна быть слегка вспененной. Половину молока можно заметить чистой водой, тогда омлет станет воздушнее. Сыр натрите на крупной терке. Зелень измельчите острым ножом. Смешайте начинку со смесью. На сковороде распустите масло сливочное, разогрейте и влейте омлет. Время прожарки с каждой стороны – 4 минуты. Подавать горячим. Приятного аппетита!
Potatoes wash, peel and grate on a coarse grater into a separate bowl. Gently squeeze to remove excess juice. Sauerkraut to press down with hands that are softer. Add to the potatoes. There may be hammered in chicken eggs. Onion finely chop, to attach to other components. Pour the prepared milk, add the flour. Salt. The mixture should be not too runny, but not thick. To bring it to the desired consistency, gradually adding milk or flour. In a pan heat the vegetable oil. You may want to add a little fat or butter. Potatoes to score a tablespoon and place on a pan. Each dranik be pressed to become flat. Fry for 3-4 minutes on each side, the tracking, so it wouldn't burn. Served pancakes with greens and sour cream.
Рецепт приготовления омлета на английском языке с переводом.
Omelet recipe
There are more than hundred omelet recipes. This dish is popular all over the world. Many people eat it with pleasure at breakfast or as afternoon snack. It takes less than 15 minutes to cook an omelet. We present several variants to cook this dainty thing.
Classic omelet
Ingredients:
egg – 2 piecesmilk – 125 ml;salt – 0.5 of a teaspoon;vegetable oil for frying.
Directions
Stir up eggs in a bowl pouring milk into it little by little. You should just blend the yolk and the white, not froth it up. Add some salt.
Pour some vegetable oil on a frying pan and accurately turn the pan so that the oil will spread all over the surface. Make it hot and pour the egg-and-milk blend. Spread it evenly over the pan.
Fry the omelet for 2 minutes at each side. Serve hot.
Omelet with cheese and greens
Ingredients:
• egg – 2 pieces;• milk – 125 ml;• hard cheese – 50 grammes;• greens;• salt;• butter – 20 grammes.
Directions
Stir up eggs and milk until homogeneous mass. It must be a bit frothed. Half of milk can be replaced with clean water, it will make the omelet lighter.
Grate the cheese with a large-hole grater. Cut the greens very small with a sharp knife. Mix the filling with the blend.
Melt the butter on a frying pan, warm up and pour the omelet mass. Time for frying of each side – 4 minutes. Serve hot.
Bon appetit!
Перевод:
Готовить омлет проще простого. Это сытное блюдо во многих странах подают к завтраку.
Рецепт омлета
Рецептов омлеты есть более сотни. Это блюдо популярно во всем мире. Его с удовольствием едят на завтрак или полдник. На приготовление омлета уйдет не более 15 минут. Предлагаем несколько вариантов этого лакомства.
Омлет классический
Ингредиенты:
яйцо – 2 штуки;молоко – 125 мл;соль – 0,5 чайной ложки;растительное масло для жарки.
приготовления
В миске взболтайте яйца, постепенно подливая к ним молоко. Нужно именно перемешивать желток и белок, но не взбивать. Посолите.
На сковороду влейте растительное масло, аккуратно проверните, чтобы оно растеклось по всей поверхности. Раскалите и влейте яично-молочную смесь. Распределите ее равномерно по всей жаропрочной посуде.
Прожарьте омлет по 2 минуты с каждой стороны. Подавайте к столу горячим.
Омлет с сыром зеленью
Ингредиенты:
яйцо – 2 штуки;молоко – 125 мл;твердый сыр – 50 грамм;зелень;соль;сливочное масло – 20 грамм.
приготовления
Яйца перемешайте с молоком до однородной массы. Она должна быть слегка вспененной. Половину молока можно заметить чистой водой, тогда омлет станет воздушнее.
Сыр натрите на крупной терке. Зелень измельчите острым ножом. Смешайте начинку со смесью.
На сковороде распустите масло сливочное, разогрейте и влейте омлет. Время прожарки с каждой стороны – 4 минуты. Подавать горячим.
Приятного аппетита!
Potatoes wash, peel and grate on a coarse grater into a separate bowl. Gently squeeze to remove excess juice.
Bon appetit!ying.Sauerkraut to press down with hands that are softer. Add to the potatoes. There may be hammered in chicken eggs.
Onion finely chop, to attach to other components. Pour the prepared milk, add the flour. Salt.
The mixture should be not too runny, but not thick. To bring it to the desired consistency, gradually adding milk or flour.
In a pan heat the vegetable oil. You may want to add a little fat or butter.
Potatoes to score a tablespoon and place on a pan. Each dranik be pressed to become flat. Fry for 3-4 minutes on each side, the tracking, so it wouldn't burn.
Served pancakes with greens and sour cream.