In a pan heat the butter and fry the pieces of ham.
A slice of black bread cut into long strips and add to fried meat product. On top to break 2 eggs. Squirrels salt and pepper and cook on medium heat until tender.
Serve with greens and any sauce.
Bon appetit!
Объяснение:
Ингредиенты:
яйцо куриное - 2 штуки;
масло сливочное – 15 грамм или 1 столовая ложка;
соль;
пара веточек зелени.
приготовления
На сковороде распускают сливочное масло и хорошо его разогревают. Вбивают поочередно яйца и, как только белок немного затвердеет, отделяют их друг от друга. Посыпают солью по вкусу. У готовой глазуньи желток остается жидким.
Подается яичница порционно, украшенная мелко нарубленной зеленью. К ней предлагают свежевыжатый сок и тосты с маслом.
1. She bought an amazing pink cotton dress.
2. I can't wear these ugly old leather shoes.
3.You have got beautiful big green eyes.
4.She married a handsome tall young man.
5.The found a strange small round box.
Объяснение:
1 opinion - unusual, lovely, beautiful
2 size - big, small, tall
3 physical quality - thin, rough, untidy
4 shape - round, square, rectangular
5 age - young, old, youthful
6 colour - blue, red, pink
7 origin - Dutch, Japanese, Turkish
8 material - metal, wood, plastic
9 type - four-sided, U-shaped
10 purpose - cleaning, hammering, cooking
Ingredients:
eggs – 2 pieces;
black bread – 1 slice;
ham or bacon – 50 grams;
butter – 15 gram or 1 tablespoon;;
salt;
black pepper.
Method of preparation
Ham or bacon cut into thin slices.
In a pan heat the butter and fry the pieces of ham.
A slice of black bread cut into long strips and add to fried meat product. On top to break 2 eggs. Squirrels salt and pepper and cook on medium heat until tender.
Serve with greens and any sauce.
Bon appetit!
Объяснение:
Ингредиенты:
яйцо куриное - 2 штуки;
масло сливочное – 15 грамм или 1 столовая ложка;
соль;
пара веточек зелени.
приготовления
На сковороде распускают сливочное масло и хорошо его разогревают. Вбивают поочередно яйца и, как только белок немного затвердеет, отделяют их друг от друга. Посыпают солью по вкусу. У готовой глазуньи желток остается жидким.
Подается яичница порционно, украшенная мелко нарубленной зеленью. К ней предлагают свежевыжатый сок и тосты с маслом.