3.a) Look at the words and phrases in bold in the text.Match them to the definitions. a) very big- huge
b) important in a religion-?
c) to continue-?
d) to make something beautiful by putting nice things on it-?
e) a Muslim religious builing-?
в место вопросительных знаков ответ
Составить три предложения про мастеров искусства со следующими глаголами :
Жону, басу, әшекейлеу
Объяснение:
Составить три предложения про мастеров искусства со следующими глаголами :
Жону, басу, әшекейлеуСоставить три предложения про мастеров искусства со следующими глаголами :
Жону, басу, әшекейлеуСоставить три предложения про мастеров искусства со следующими глаголами :
Жону, басу, әшекейлеуСоставить три предложения про мастеров искусства со следующими глаголами :
Жону, басу, әшекейлеуСоставить три предложения про мастеров искусства со следующими глаголами :
Жону, басу, әшекейлеуСоставить три предложения про мастеров искусства со следующими глаголами :
Жону, басу, әшекейлеуСоставить три предложения про мастеров искусства со следующими глаголами :
Жону, басу, әшекейлеуСоставить три предложения про мастеров искусства со следующими глаголами :
Жону, басу, әшекейлеуvСоставить три предложения про мастеров искусства со следующими глаголами :
Жону, басу, әшекейлеуСоставить три предложения про мастеров искусства со следующими глаголами :
Жону, басу, әшекейлеуСоставить три предложения про мастеров искусства со следующими глаголами :
Жону, басу, әшекейлеуСоставить три предложения про мастеров искусства со следующими глаголами :
Жону, басу, әшекейлеу
Hi, (Имя друга)
How are you? We will celebrate the New Year soon and so I want to tell you about our traditional family dish.
Olivier salad is a traditional salad dish in Russian cuisine. It is also very popular in other European countries.Traditionally it is made with diced boiled potatoes, carrots, pickles, green peas, boiled eggs, onions,and diced boiled chicken (or, sometimes, ham). The salad is dressed with mayonnaise.
The original version of the salad was invented in the 1860s by a Belgian chef, Lucien Olivier. At that time he worked in Hermitage, one of Moscow’s most celebrated restaurants. The salad very quickly became a specialty dish which everyone wanted to try.
The exact recipe, particularly that of the dressing, was kept a secret. Today’s popular version of Olivier salad only faintly resembles Olivier’s original creation. It is known as a version of Ivanov’s "Stolichny salad".
Объяснение: