6. Paul Atkinson is writing a letter to his friends and describing his photographs. What is he telling his friends about his visit? For questions 1-11, choose the
correct answer a, b or c.
In this picture I am happy! Look, I (0) am visiting the famous choco-
late museum.
What you'll need
2-1/2 cups all-purpose flour
2 cups sugar
1 cup milk
3/4 cup vegetable oil
4 eggs
2-1/4 teaspoons baking powder
1 teaspoon vanilla
How to make it
1
Preheat oven to 350° F. Line two 9-inch round cake pans or one 9x13-inch rectangular baking pan with parchment paper. Grease the paper and the sides of the pan well.
2
In a large mixing bowl, with an electric mixer, beat sugar and eggs together until slightly thickened, about 1 minute. Add flour, milk, oil, baking powder, and vanilla and beat for another minute, just until the batter is smooth and creamy. Don't overbeat. Pour batter into the prepared baking pan(s).
3
Bake in preheated oven for 30 to 40 minutes or until the tops are golden and a toothpick poked into the center of the layer comes out clean. (A single rectangular pan will take longer to bake than two round ones.) Loosen the sides of the cake from the pan with a thin knife, then turn out onto a rack and peel off the paper. Let cool completely before covering with frosting, if desired.
Простой Ванильный Торт
Что вам понадобится
2-1/2 стакана муки
2 стакана сахара
1 чашка молока
3/4 стакана растительного масла
4 яйца
2-1/4 чайные ложки Пекарского порошка
1 чайная ложка ванильного
Как это сделать
1
Разогрейте духовку до 350° F. возьмите сковородку или прямоугольный противень и оберните пергаментной бумагой. Смазать бумагу и стороны на сковороде хорошо.
2
В большой миске взбить электрическим миксером, сахар и яйца вместе до тех пор, пока не получится пенка, около 1 минуты. Добавить муку, молоко, масло, разрыхлитель, ванилин и взбивать еще минуту, до тех пор, пока тесто не станет кремообразным. Вылейте тесто в подготовленную форму для выпекания(ы).
3
Выпекать в разогретой духовке в течение 30-40 минут или до тех пор, пока не появится золотистая корочка, зубочисткой проткнуть центр, нужночто бы она нужно чистой. (Одного прямоугольного Пан займет больше времени, чем испечь две круглые.) Ослабьте стороны торт из кастрюли с тонким ножом, а затем оказываются в стойку и снимите бумагу. Дать полностью остыть, прежде чем засыпать с глазурью, при желании.