Что такое показ мод на воздушном шаре от кутюр? 2) Что вы там видите? 3) как дизайнеры делают одежду? 4)Сколько времени нужно, чтобы сделать одежду? 5) Какие виды одежды делают дизайнеры? 6) Что особенного в этой одежде?
1.Chop the garlic finely.2. Whisk oil, lemon juice, garlic, honey, cumin, paprika, and cinnamon in a bowl. Season with salt and pepper.3. Peel and slice the carrot and the raddish thinly.
4. Combine the carrot and radish in a large bowl.
5. Add dressing and torn mint leaves to the salad. Toss to combine. Serve.
* 2 egg whites * 1 egg * 0,5 cups of skim milk (1 %) * 0,5 teaspoons of vanilla * Salt * 2 teaspoons of margarine or oil * 8 pieces цельнозернового bread * the Fresh bilberry, a blackberry, a raspberry (at will)
Preparation:
1. Preliminary warm up an oven to 200 degrees. Shake up egg whites, egg, milk, vanilla and a salt teaspoon. In a small frying pan растомите 1 teaspoon of margarine.
2. Dip bread slices in the shaken up mix so that it is good to cover both parties. Fry bread on a frying pan to golden colour (6-8 minutes).
3. To keep the roasted bread hot, hold it in разогретой furnaces while will fry other slices. Submit a toast with a syrup or fresh berries.
Французский тост
Количество порций: 4 Калорийность: 300 ккал Холестерин: 56 мг
1. Предварительно разогрейте духовку до 200 градусов. Взбейте яичные белки, яйцо, молоко, ваниль и чайную ложку соли. В небольшой сковороде растомите 1 чайную ложку маргарина.
2. Обмакните кусочки хлеба во взбитой смеси, так, чтобы хорошо покрыть обе стороны. Обжарьте хлеб на сковороде до золотистого цвета (6-8 минут) .
3. Чтобы сохранить поджаренный хлеб горячим, держите его в разогретой печи пока будете обжаривать другие кусочки. Подавайте тост с сиропом или свежими ягодами.
NGREDIENTS: 60 ml (1/4 cup) olive oil, 60ml (1/4 cup) fresh lemon juice, 2 garlic cloves, 1 tbs honey, 1 tsp ground cumin, 1 tsp mild paprika, 1/4 tsp ground cinnamon, 3 carrots, 1 bunch radish, 1 cup fresh mint leaves
1.Chop the garlic finely.2. Whisk oil, lemon juice, garlic, honey, cumin, paprika, and cinnamon in a bowl. Season with salt and pepper.3. Peel and slice the carrot and the raddish thinly.4. Combine the carrot and radish in a large bowl.
5. Add dressing and torn mint leaves to the salad. Toss to combine. Serve.Quantity of portions: 4
Caloric content: 300 kcal
Cholesterol: 56 mg
Components:
* 2 egg whites
* 1 egg
* 0,5 cups of skim milk (1 %)
* 0,5 teaspoons of vanilla
* Salt
* 2 teaspoons of margarine or oil
* 8 pieces цельнозернового bread
* the Fresh bilberry, a blackberry, a raspberry (at will)
Preparation:
1. Preliminary warm up an oven to 200 degrees. Shake up egg whites, egg, milk, vanilla and a salt teaspoon. In a small frying pan растомите 1 teaspoon of margarine.
2. Dip bread slices in the shaken up mix so that it is good to cover both parties. Fry bread on a frying pan to golden colour (6-8 minutes).
3. To keep the roasted bread hot, hold it in разогретой furnaces while will fry other slices. Submit a toast with a syrup or fresh berries.
Французский тост
Количество порций: 4
Калорийность: 300 ккал
Холестерин: 56 мг
Ингредиенты:
* 2 яичных белка
* 1 яйцо
* 0,5 чашки обезжиренного молока (1%)
* 0,5 чайной ложки ванили
* Соль
* 2 чайные ложки маргарина или масла
* 8 кусков цельнозернового хлеба
* Свежая черника, ежевика, малина (по желанию)
Приготовление:
1. Предварительно разогрейте духовку до 200 градусов. Взбейте яичные белки, яйцо, молоко, ваниль и чайную ложку соли. В небольшой сковороде растомите 1 чайную ложку маргарина.
2. Обмакните кусочки хлеба во взбитой смеси, так, чтобы хорошо покрыть обе стороны. Обжарьте хлеб на сковороде до золотистого цвета (6-8 минут) .
3. Чтобы сохранить поджаренный хлеб горячим, держите его в разогретой печи пока будете обжаривать другие кусочки. Подавайте тост с сиропом или свежими ягодами.