В наше время в благотворительности участвует всё большее и большее количество людей.Сама по сабе благотворительность-это оказание бескорыстной нуждающимся.Сейчас очень многие люди нуждаются в благодетели,так как в этом жестоком мире не каждый может самостоятельно выжить и ему просто нужна чья-то Популярность благотворительности в наше время велика,и это радует.Но,к сожалению,некоторые люди(звёзды,бизнесмены)занимаются этим только в корыстных целях-создание видимости "доброго" человека,для привлечения к своей персоне других людей.Так было не всегда.Ещё буквально 15-20 лет назад подавляющее большинство благодетелей делали это от чистого сердца!Благодетель имеет разные направления тяжело больным,в том числе детям одиноким старикам,сиротам в детских домах.Я считаю что самое полезное направление-это тяжело больным детям.Я всегда с содроганием сердца смотрю на рекламы,листовки и прочее,где есть фотография с текстом о о том как этот ребёнок хочет жить!Как ни прискорбно говорить,но есть такие твари,больше никак назвать их не могу,которые пытаются на этом несчастном ребёнке нажить денег!Таким по моему мнению,не то что тюрьма светит,их надо сразу расстреливать,ведь это последнее дело на горе другого(тем более ребёнка) стараться разбагатеть!Я сама всегда,если могу стараюсь нуждающимся,в особенности детям!Но так как я ещё сама не зарабатываю деньги,мне приходиться согласовывать это с родителями .К счастью мои родители-добрые люди,и ни разу не отказали мне.Как итог,хочу сказать:"Люди,занимайтесь благотворительностью,дарите хоть немного счастья тем,кого жизнь лишила этого!Будьте добрее,и мир вокруг вас тоже станет добрым!"
Have you ever felt ill after you've eaten something? Yes? Then you've probably had food poisoning. Food poisoning is an illness which you can get when you eat food that contains bacteria, viruses or parasites, which enter the stomach and intestines. This is called a foodborne illness. Common symptoms of foodborne illnesses are diarrhoea, vomiting, headaches and fever.
The two most common foodborne illnesses are campylobacter and salmonella. Both of these are bacterial foodborne illnesses and we sometimes find them in raw (uncooked) meat (especially chicken and turkey), milk, eggs and unclean water.
You can get food poisoning from food which has not been cooked properly or because of cross-contamination. This is when bacteria spread between different foods,
surfaces or kitchen equipment. For example, when you prepare raw chicken on a surface and don't clean it before using the same surface for other food like salad or cooked meat. Another danger is when you keep raw meat above other food in a fridge and liquid from the raw meat falls on to the food below.
Have you ever felt ill after you've eaten something? Yes? Then you've probably had food poisoning. Food poisoning is an illness which you can get when you eat food that contains bacteria, viruses or parasites, which enter the stomach and intestines. This is called a foodborne illness. Common symptoms of foodborne illnesses are diarrhoea, vomiting, headaches and fever.
The two most common foodborne illnesses are campylobacter and salmonella. Both of these are bacterial foodborne illnesses and we sometimes find them in raw (uncooked) meat (especially chicken and turkey), milk, eggs and unclean water.
You can get food poisoning from food which has not been cooked properly or because of cross-contamination. This is when bacteria spread between different foods,
surfaces or kitchen equipment. For example, when you prepare raw chicken on a surface and don't clean it before using the same surface for other food like salad or cooked meat. Another danger is when you keep raw meat above other food in a fridge and liquid from the raw meat falls on to the food below.
Объяснение: