В
Все
М
Математика
О
ОБЖ
У
Українська мова
Д
Другие предметы
Х
Химия
М
Музыка
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
Э
Экономика
Ф
Физика
Б
Биология
О
Окружающий мир
Р
Русский язык
У
Українська література
Ф
Французский язык
П
Психология
А
Алгебра
О
Обществознание
М
МХК
В
Видео-ответы
Г
География
П
Право
Г
Геометрия
А
Английский язык
И
Информатика
Қ
Қазақ тiлi
Л
Литература
И
История

надо еще 5 вопросов по очереде А и В номер 4


надо еще 5 вопросов по очереде А и В номер 4

Показать ответ
Ответ:
sofa4565787
sofa4565787
27.08.2020 22:03
У деяких країнах для виявлення витоку природного газу в нього додають спеціальну речовину --- етилмеркаптан , що має запах тухлого м'яса. Відмітьте , якце дозволяє визначити місце витоку на довгому газопроводі.
А)запах етилмеркаптану приваблює стерв'ятників до місця витоку
Б)на місці витоку збираються багато марух
В)етилмеркаптан дозволяє почути виток газу
Г)у цьому випадку виток газу з труби людина може побачити на власні очі
Д)етилмеркаптан легко самозаймається на повітрі , й полум'я легко виявити візуально
0,0(0 оценок)
Ответ:
DAYDEMON
DAYDEMON
18.11.2022 12:18
OMELET FILLING18 ounces sliced, cooked turkey breast24 slices bacon -- cooked4 tomatoes -- sliced
Beat together eggs and water to prepare omelet mix. Refrigerate.
For 1 omelet, warm 1 1/2 ounces turkey and 2 slices of bacon.
Use 1 - 4 ounces ladle of omelet mix to prepare omelet. Fill with turkey, bacon and 3 slices tomato.
Close omelet.

Per Serving (excluding unknown items): 310 Calories; 19g Fat (58.0% calories from fat); 29g Protein; 3g Carbohydrate; trace Dietary Fiber; 466mg Cholesterol; 373mg Sodium. Exchanges: 4


Broccoli and Cheese Omelette
Ingredients:
2 tablespoons margarine;
4 eggs -- beaten;
1/2 cup shredded Provolone cheese;
2 cups thinly sliced broccoli -- steamed;
1 cup Chunky Gardenstyle Pasta Sauce -- heated;
Cooking Recipe:
Melt margarine in a 10" skillet. Pour in beaten eggs; cook over medium heat until almost set. Add cheese and broccoli; cover and cook until thoroughly set. Invert onto serving plate. Serve topped with heated sauce.

Per Serving (excluding unknown items): 390 Calories; 30g Fat (69.5% calories from fat); 24g Protein; 6g Carbohydrate; 3g Dietary Fiber; 447mg Cholesterol; 586mg Sodium. Exchanges: 2 1/2 Lean Meat; 1 Vegetable; 4 Fat.
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота