INGREDIENTS3 apples 1 cup flour1 cup sugar3 eggs 1 pinch salt1/2 teaspoon cinnamon1/2 teaspoon vanilla essence1 tablespoon starchPowdered sugar to tasteNumber of servings: 4-6 Mix flour, cinnamon, salt and starch in a bowl. Whip the eggs with sugar for 3-4 minutes with an electric wire whisk. The mixture should lighten a little and increase in volume. Continuing to whisk, gradually add the flour mixture into the egg mixture. Whisk until it is a homogeneous mass. Peel the apples and cut them into small cubes. Take a baking dish, flour it lightly and smear with oil. Put the apples in it, and cover with the egg-flour mixture. The apples should be completely covered with the batter. Put in the oven, preheated to 180 degrees, and bake for 30-40 minutes – depending on the features of your oven. As soon as the apple pie is covered with golden crust, check the readiness of the dishes with a toothpick. Let the apple pie cool down and sprinkle it with powdered sugar. The apple pie can be served.
ПЕРЕВОД Ингредиенты:Яблоки — 3 ШтукиМука — 1 СтаканСахар — 1 СтаканЯйца — 3 ШтукиСоль — 1 ЩепоткаКорица — 1/2 Чайных ложкиВанильная эссенция — 1/2 Чайных ложкиКрахмал — 1 Ст. ложкаСахарная пудра — - По вкусу Количество порций: 4-6 Смешиваем в мисочке муку, корицу, крахмал и соль. Яйца взбиваем с сахаром около 3-4 минут при электровенчика. Масса должна посветлеть и немножко увеличиться в объеме. Продолжая взбивать, постепенно вводим мучную смесь в яичную. Взбиваем, пока не образуется однородная масса. Яблоки чистим и нарезаем на небольшие кубики. Берем форму для запекания, слегка присыпаем мукой и смазываем маслом. Выкладываем в нее яблоки, сверху заливаем получившейся яично-мучной смесью. Яблоки должны быть полностью покрытыми тестом. Ставим в духовку, разогретую до 180 градусов, и запекаем 30-40 минут - в зависимости от особенностей вашей духовки. Как только шарлотка покроется золотистой корочкой, зубочисткой проверяем готовность блюда. Даем шарлотке немного остынуть, посыпаем сахарной пудрой, и шарлотку можно подавать. Вот и все - просто и вкусно! :)
1) I get up at 6.00 am
2) I dont get up at 5.00 am
3) Margot doesn't take shower in the afternoons
4)My sister brushed her teeth every day.
5)My parents don't watch the TV in the evening.
6)Karina puts up her makeup at 6.30 every day.
7)Flor watches some movies on Saturdays.
8)My mother doesn't make dinner on the weekends.
9)They study math on Fridays.
10) My child takes a bath every day.
11) My sister goes to bed at 10:00 pm on weekdays.
12) Susan studies English from 7.15 to 9.45.
13)Carlos doesn't eat his breakfast on Sundays because he (¯\_(ツ)_/¯)
14) My brother doesn't brush his teeth at 11;00 pm, because he gets up late. But, he brushes his teeth at 12;00 pm
Mix flour, cinnamon, salt and starch in a bowl.
Whip the eggs with sugar for 3-4 minutes with an electric wire whisk. The mixture should lighten a little and increase in volume.
Continuing to whisk, gradually add the flour mixture into the egg mixture. Whisk until it is a homogeneous mass.
Peel the apples and cut them into small cubes.
Take a baking dish, flour it lightly and smear with oil. Put the apples in it, and cover with the egg-flour mixture.
The apples should be completely covered with the batter.
Put in the oven, preheated to 180 degrees, and bake for 30-40 minutes – depending on the features of your oven. As soon as the apple pie is covered with golden crust, check the readiness of the dishes with a toothpick.
Let the apple pie cool down and sprinkle it with powdered sugar. The apple pie can be served.
ПЕРЕВОД
Ингредиенты:Яблоки — 3 ШтукиМука — 1 СтаканСахар — 1 СтаканЯйца — 3 ШтукиСоль — 1 ЩепоткаКорица — 1/2 Чайных ложкиВанильная эссенция — 1/2 Чайных ложкиКрахмал — 1 Ст. ложкаСахарная пудра — - По вкусу
Количество порций: 4-6
Смешиваем в мисочке муку, корицу, крахмал и соль.
Яйца взбиваем с сахаром около 3-4 минут при электровенчика. Масса должна посветлеть и немножко увеличиться в объеме.
Продолжая взбивать, постепенно вводим мучную смесь в яичную. Взбиваем, пока не образуется однородная масса.
Яблоки чистим и нарезаем на небольшие кубики.
Берем форму для запекания, слегка присыпаем мукой и смазываем маслом. Выкладываем в нее яблоки, сверху заливаем получившейся яично-мучной смесью.
Яблоки должны быть полностью покрытыми тестом.
Ставим в духовку, разогретую до 180 градусов, и запекаем 30-40 минут - в зависимости от особенностей вашей духовки. Как только шарлотка покроется золотистой корочкой, зубочисткой проверяем готовность блюда.
Даем шарлотке немного остынуть, посыпаем сахарной пудрой, и шарлотку можно подавать. Вот и все - просто и вкусно! :)