В
Все
М
Математика
О
ОБЖ
У
Українська мова
Д
Другие предметы
Х
Химия
М
Музыка
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
Э
Экономика
Ф
Физика
Б
Биология
О
Окружающий мир
Р
Русский язык
У
Українська література
Ф
Французский язык
П
Психология
А
Алгебра
О
Обществознание
М
МХК
В
Видео-ответы
Г
География
П
Право
Г
Геометрия
А
Английский язык
И
Информатика
Қ
Қазақ тiлi
Л
Литература
И
История

Напиши любой рецепт блюда на английском!
Простой рецепт!

Показать ответ
Ответ:
lizatrubach2002
lizatrubach2002
19.05.2021 06:00

Thin pancakes with milk are the English version of traditional fluffy Russian pancakes baked with yeast. In Europe, pancakes look like thin, almost transparent napkins. In France they are called "crepes" and are served with hundreds of different fillings. There are no special tricks in cooking: the thinner the dough, the thinner the pancakes are. An openwork version, in a hole, will work if part of the milk from the recipe is added to the dough a little hot. Before pouring the first pancake, you should heat the pan well. The pancake is ready when it begins to brown until crispy.

0,0(0 оценок)
Ответ:
mido303
mido303
19.05.2021 06:00

1-2 tablespoons of vegetable oil or a slice of butter;

1 or more eggs;

salt to taste.)))

0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота