В
Все
М
Математика
О
ОБЖ
У
Українська мова
Х
Химия
Д
Другие предметы
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
М
Музыка
Э
Экономика
Ф
Физика
Б
Биология
О
Окружающий мир
У
Українська література
Р
Русский язык
Ф
Французский язык
П
Психология
О
Обществознание
А
Алгебра
М
МХК
Г
География
И
Информатика
П
Право
А
Английский язык
Г
Геометрия
Қ
Қазақ тiлi
Л
Литература
И
История

Напишите приготовление (2) национальных блюд на языке

Показать ответ
Ответ:
weldys99
weldys99
23.06.2020 02:51
Верашчака-Ingredients: 0,5 kg. pork with ribs, 1-2 bulbs, 1 glass of grain kvass, salt, pepper, a bay leaf. Preparation process: To cut, salt, pepper, fry pork from two parties. On fat which will be emitted to fry small cut onions. With onions to shift meat in cast iron (stewpan), to fill in with grain kvass and to extinguish on small fire of 10 minutes. Moves with mashed potatoes or hash browns. If to try to bring "Verashchaka" in a certain classification row, on a direction of use this dish is "machanka". Among dishes of Belarusian cuisine it is possible to find not less than ten various "machanok".
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота