Перевести текст in the morning an englishman has his favourite breakfast of cornflakes with milk and sugar or porridge followed by fried bacon and eggs. breakfast is generally a bigger meal than they have on the continent.some marmalade might be spread on the toast and butter. perhaps some fruit will also be eaten. for a change one can have cold ham, or perhaps fish, some coffee and a roll. the main meal of the days is called dinner. dinner is eaten either in the middle of the day or in the evening. if it is eaten in the evening (about 7 pm), the midday meal is called lunch (about 1 pm). if dinner is in the middle of the day, the evening meal is called supper. the usual midday meal consists of two courses – a meat course accompanied by plenty of vegetables. after it comes a sweet pudding or some stewed fruit. most englishmen like what they called good plain food. usually they have beefsteaks, chops, roast beef and fried fish and chips. they are not overfond of soup, remarking that it leaves them without free room for the more important meat course.
утром имеет свой любимый завтрак из кукурузных хлопьев с молоком и сахаром или кашей, а затем жареным беконом и яйцами. завтрак, как правило, больше еды, чем на континенте. некоторые мармелады могут быть распространены на тосте и сливочном масле. возможно, некоторые фрукты тоже будут съедены. для изменения можно иметь холодную ветчину или, возможно, рыбу, кофе и рулон. главная еда дня называется обедом. ужин подается либо в середине дня, либо вечером. если его едят вечером (около 7 часов вечера), полуденная еда называется обедом (около 1 часа дня). если ужин в середине дня, ужин называется ужином. обычная дневная еда состоит из двух блюд - мясного блюда, сопровождаемого большим количеством овощей. после этого приходит сладкий пудинг или некоторые тушеные фрукты. большинство любят то, что они называют хорошей простой едой. обычно у них есть бифштексы, отбивные, ростбиф и жареная рыба и чипсы. они не переусердствуют с супом, отмечая, что он оставляет их без свободной комнаты для более важного мясного курса