В
Все
М
Математика
О
ОБЖ
У
Українська мова
Д
Другие предметы
Х
Химия
М
Музыка
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
Э
Экономика
Ф
Физика
Б
Биология
О
Окружающий мир
Р
Русский язык
У
Українська література
Ф
Французский язык
П
Психология
А
Алгебра
О
Обществознание
М
МХК
В
Видео-ответы
Г
География
П
Право
Г
Геометрия
А
Английский язык
И
Информатика
Қ
Қазақ тiлi
Л
Литература
И
История
SAMAWHICE
SAMAWHICE
07.01.2022 07:32 •  Английский язык

Please на с напишите любои рецепт чтобы было на

Показать ответ
Ответ:
kornev183
kornev183
04.10.2020 17:06
The French toast

Quantity of portions: 4
Caloric content: 300 kcal
Cholesterol: 56 mg

Components:

* 2 egg whites
* 1 egg
* 0,5 cups of skim milk (1 %)
* 0,5 teaspoons of vanilla
* Salt
* 2 teaspoons of margarine or oil
* 8 pieces цельнозернового bread
* the Fresh bilberry, a blackberry, a raspberry (at will)

Preparation:

1. Preliminary warm up an oven to 200 degrees. Shake up egg whites, egg, milk, vanilla and a salt teaspoon. In a small frying pan растомите 1 teaspoon of margarine.

2. Dip bread slices in the shaken up mix so that it is good to cover both parties. Fry bread on a frying pan to golden colour (6-8 minutes).

3. To keep the roasted bread hot, hold it in разогретой furnaces while will fry other slices. Submit a toast with a syrup or fresh berries.

Французский тост

Количество порций: 4
Калорийность: 300 ккал
Холестерин: 56 мг

Ингредиенты:

* 2 яичных белка
* 1 яйцо
* 0,5 чашки обезжиренного молока (1%)
* 0,5 чайной ложки ванили
* Соль
* 2 чайные ложки маргарина или масла
* 8 кусков цельнозернового хлеба
* Свежая черника, ежевика, малина (по желанию)

Приготовление:

1. Предварительно разогрейте духовку до 200 градусов. Взбейте яичные белки, яйцо, молоко, ваниль и чайную ложку соли. В небольшой сковороде растомите 1 чайную ложку маргарина.

2. Обмакните кусочки хлеба во взбитой смеси, так, чтобы хорошо покрыть обе стороны. Обжарьте хлеб на сковороде до золотистого цвета (6-8 минут) .

3. Чтобы сохранить поджаренный хлеб горячим, держите его в разогретой печи пока будете обжаривать другие кусочки. Подавайте тост с сиропом или свежими ягодами.
0,0(0 оценок)
Ответ:
makcafonin
makcafonin
04.10.2020 17:06
INGREDIENTS

50g sugar 1/4 teaspoon cardamom50g butter1/4 teaspoon soda1 teaspoon ground cinnamon100g chocolate100g honey 2 cloves3 eggs1/4 teaspoon salt250g wheat flour5 ml brandy

The first step is to prepare the syrup. Pour 3 tablespoons of water and sugar into a small saucepan, and cook the mixture over low heat until sugar is dissolved. Add honey and spices – cardamom and cloves – to the hot syrup. Let it cool.

 

Separate the yolks from the whites and rub them with butter and the syrup.

Mix thoroughly. 

Sift flour, salt, baking powder (or soda) and cinnamon in a bowl.

Mix the flour mixture with the honey mixture and knead the stiff dough.

Form a ball from the dough, wrap it in plastic wrap and put in a warm place for 1 hour.

After an hour roll the dough into sausage and cut it into pieces. Form a crescent-shaped sausage from each piece. Lay the crescents on baking paper and place in the oven for 15-20 minutes at 170 degrees. Cookies must acquire a golden hue.

 Melt the chocolate on a water bath and add some brandy. 

Carefully dip the ends of the cookies in hot chocolate. Lay the cookies on the grid; put an oilcloth under the grid (because chocolate will drip). Put the grid in a fridge.

As soon as the chocolate hardens, you may serve the cookies.
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота