Окончив школу, миллионы молодых людей начинают свою самостоятельную жизнь. Они обычно начинают делать свой будущий выбор карьеры с выяснения всех возможных преимуществ и недостатков своей будущей профессии. Некоторые люди следуют своему собственному выбору, в то же время другие следуют советам своих родителей.
Насколько я знаю, люди обычно начинают строить планы на будущее, спрашивая себя: "кем я хочу быть, когда вырасту/ выйду из школы?” Мы можем обращаться к этому во столько раз, сколько потребуется, пока не получим определенного ответа. Тогда мы сможем рассмотреть все детали и начать готовиться к будущей профессии. Прежде всего, ваша работа должна казаться вам интересной. Я считаю, что увлекательная работа, которая вам нравится, - это очень важная составляющая счастья в жизни. Во-вторых, вы должны понимать, какие навыки и знания вам необходимо иметь, чтобы выполнить эту работу. Вы должны быть хорошо образованы и хорошо информированы. Именно поэтому люди должны быть внимательны и осторожны в своем выборе, уметь учиться и упорно трудиться, чтобы добиться успеха.
Я уже решил, что делать дальше. Я хотел бы стать врачом. Эта профессия очень благородна и очень уважительна. Я понимаю, что мне нужно хорошо разбираться в биологии и химии, стать хорошим врачом и людям, у которых есть проблемы со здоровьем.
Belarusian cuisine is considered to be one of the most diverse cuisines in Europe. It has been largely influenced by Baltic, Slavic and even partially German cuisines. Traditional dishes of this country mainly consist of vegetables, meats and breads. Belarusian Food Белорусская еда
Belarusian cuisine is considered to be one of the most diverse cuisines in Europe. It has been largely influenced by Baltic, Slavic and even partially German cuisines. Traditional dishes of this country mainly consist of vegetables, meats and breads. Белорусская кухня считается одной из самых разнообразных кухонь в Европе. На нее в значительной степени повлияли балтийские, славянские и даже частично немецкие кухни. Традиционные блюда этой страны в основном состоят из овощей, мяса и хлеба.
Today, visitors of Belarus can try peasant cuisine of the countryside as well as the sophisticated dishes for the nobility. A traditional peasant meal has included a soup and a main course. One of the most delicious Belarusian soups is called “khaladnik”. It’s a cold type of borscht, which is mainly eaten in summer. This beetroot soup is eaten with sour cream.сметаной.
Potato is the main ingredient of many dishes. It is known as the second bread of Belarusians. Perhaps, everyone has heard of “draniki”. These are thick pancakes made of shredded potatoes. Meat is also widely used in Belarusian cuisine, especially pork. One of the traditional holiday dishes is called “pyachysta”. It is a delicious stew made of large chunks of pork or beef. Slightly smoked salty pork with onions and garlic is also popular. Most meat dishes in this country are served with potatoes or other vegetables.Historically, Belarus has little access to any type of seafood however there are some special fish-based dishes. For example, “yushka” — a fish soup boiled without any seasonings. In general, seasonings are not very popular in Belarusian cuisine.
Окончив школу, миллионы молодых людей начинают свою самостоятельную жизнь. Они обычно начинают делать свой будущий выбор карьеры с выяснения всех возможных преимуществ и недостатков своей будущей профессии. Некоторые люди следуют своему собственному выбору, в то же время другие следуют советам своих родителей.
Насколько я знаю, люди обычно начинают строить планы на будущее, спрашивая себя: "кем я хочу быть, когда вырасту/ выйду из школы?” Мы можем обращаться к этому во столько раз, сколько потребуется, пока не получим определенного ответа. Тогда мы сможем рассмотреть все детали и начать готовиться к будущей профессии. Прежде всего, ваша работа должна казаться вам интересной. Я считаю, что увлекательная работа, которая вам нравится, - это очень важная составляющая счастья в жизни. Во-вторых, вы должны понимать, какие навыки и знания вам необходимо иметь, чтобы выполнить эту работу. Вы должны быть хорошо образованы и хорошо информированы. Именно поэтому люди должны быть внимательны и осторожны в своем выборе, уметь учиться и упорно трудиться, чтобы добиться успеха.
Я уже решил, что делать дальше. Я хотел бы стать врачом. Эта профессия очень благородна и очень уважительна. Я понимаю, что мне нужно хорошо разбираться в биологии и химии, стать хорошим врачом и людям, у которых есть проблемы со здоровьем.
Объяснение:
Belarusian Food
Belarusian cuisine is considered to be one of the most diverse cuisines in Europe. It has been largely influenced by Baltic, Slavic and even partially German cuisines. Traditional dishes of this country mainly consist of vegetables, meats and breads. Belarusian Food Белорусская еда
Belarusian cuisine is considered to be one of the most diverse cuisines in Europe. It has been largely influenced by Baltic, Slavic and even partially German cuisines. Traditional dishes of this country mainly consist of vegetables, meats and breads. Белорусская кухня считается одной из самых разнообразных кухонь в Европе. На нее в значительной степени повлияли балтийские, славянские и даже частично немецкие кухни. Традиционные блюда этой страны в основном состоят из овощей, мяса и хлеба.
Today, visitors of Belarus can try peasant cuisine of the countryside as well as the sophisticated dishes for the nobility. A traditional peasant meal has included a soup and a main course. One of the most delicious Belarusian soups is called “khaladnik”. It’s a cold type of borscht, which is mainly eaten in summer. This beetroot soup is eaten with sour cream.сметаной.
Potato is the main ingredient of many dishes. It is known as the second bread of Belarusians. Perhaps, everyone has heard of “draniki”. These are thick pancakes made of shredded potatoes. Meat is also widely used in Belarusian cuisine, especially pork. One of the traditional holiday dishes is called “pyachysta”. It is a delicious stew made of large chunks of pork or beef. Slightly smoked salty pork with onions and garlic is also popular. Most meat dishes in this country are served with potatoes or other vegetables.Historically, Belarus has little access to any type of seafood however there are some special fish-based dishes. For example, “yushka” — a fish soup boiled without any seasonings. In general, seasonings are not very popular in Belarusian cuisine.