Диплом. Имя___ Фамилия__ Город/страна___ Школа___ Имя вашего учителя___
Вы можете: *Рассказать о себе Вашей семье Вашем питомце Вашей комнате/доме Вашей любимой еде Вашем любимом спорте Ваше любимое время года и праздники Ваша школа и уроки английского Россия и Великобритания Этикет за столом, еда и одежда задайте и дайте ответы на вопросы разыграйте диалоги прочитайте и напишите слова и предложения письма и открытки сказки и истории спойте английские песни процитируйте английские поэмы переведите с английского на русский сделайте книгу журнал подарок Вашему другу наслаждайтесь английским! Подпись Вашего учителя
Apple Pie MAKES: one 9-inch pie 3 pounds mixed apples (such as Granny Smith, Gala and McIntosh) 2/3 cup granulated sugar 2 tablespoons fresh lemon juice 6 tablespoons unsalted butter 1 tablespoon all-purpose flour, plus more for dusting 3/4 teaspoon ground cinnamon 1/8 teaspoon salt 2 disks dough for Basic Crust 1 large egg, beaten Coarse sugar, for sprinkling
Peel and core the apples; slice 1/4 inch thick. Toss with the granulated sugar and lemon juice. Heat 4 tablespoons butter in a large skillet over medium-high heat. Add the apples and cook, stirring, until tender, about 10 minutes. Stir in the flour, cinnamon and salt; cook until thickened, 1 more minute. Let cool.
Roll out 1 disk of dough into a 12-inch round on a floured surface; ease into a 9-inch pie plate. Add the apples, mounding them slightly in the center, and dot with the remaining 2 tablespoons butter. Roll out the remaining dough into a 12-inch round. Lay it over the filling; press the edges of the crusts together, then fold the overhang under itself and crimp to seal. Brush with the beaten egg and sprinkle with coarse sugar. Cut a few slits in the top crust. Chill 1 hour.
Place a baking sheet on the lowest oven rack and preheat to 425 degrees F for 30 minutes. Place the pie on the hot baking sheet; lower the temperature to 375 degrees F. Bake until golden, 1 hour to 1 hour, 10 minutes. (Cover the edges with foil if they brown too quickly.) Cool on a rack.
Имя___
Фамилия__
Город/страна___
Школа___
Имя вашего учителя___
Вы можете:
*Рассказать о себе
Вашей семье
Вашем питомце
Вашей комнате/доме
Вашей любимой еде
Вашем любимом спорте
Ваше любимое время года и праздники
Ваша школа и уроки английского
Россия и Великобритания
Этикет за столом, еда и одежда
задайте и дайте ответы на вопросы
разыграйте диалоги
прочитайте и напишите слова и предложения
письма и открытки
сказки и истории
спойте английские песни
процитируйте английские поэмы
переведите с английского на русский
сделайте книгу
журнал
подарок Вашему другу
наслаждайтесь английским!
Подпись Вашего учителя
MAKES: one 9-inch pie
3 pounds mixed apples (such as Granny Smith, Gala and McIntosh)
2/3 cup granulated sugar
2 tablespoons fresh lemon juice
6 tablespoons unsalted butter
1 tablespoon all-purpose flour, plus more for dusting
3/4 teaspoon ground cinnamon
1/8 teaspoon salt
2 disks dough for Basic Crust
1 large egg, beaten
Coarse sugar, for sprinkling
Peel and core the apples; slice 1/4 inch thick. Toss with the granulated sugar and lemon juice. Heat 4 tablespoons butter in a large skillet over medium-high heat. Add the apples and cook, stirring, until tender, about 10 minutes. Stir in the flour, cinnamon and salt; cook until thickened, 1 more minute. Let cool.
Roll out 1 disk of dough into a 12-inch round on a floured surface; ease into a 9-inch pie plate. Add the apples, mounding them slightly in the center, and dot with the remaining 2 tablespoons butter. Roll out the remaining dough into a 12-inch round. Lay it over the filling; press the edges of the crusts together, then fold the overhang under itself and crimp to seal. Brush with the beaten egg and sprinkle with coarse sugar. Cut a few slits in the top crust. Chill 1 hour.
Place a baking sheet on the lowest oven rack and preheat to 425 degrees F for 30 minutes. Place the pie on the hot baking sheet; lower the temperature to 375 degrees F. Bake until golden, 1 hour to 1 hour, 10 minutes. (Cover the edges with foil if they brown too quickly.) Cool on a rack.