В
Все
М
Математика
О
ОБЖ
У
Українська мова
Х
Химия
Д
Другие предметы
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
М
Музыка
Э
Экономика
Ф
Физика
Б
Биология
О
Окружающий мир
У
Українська література
Р
Русский язык
Ф
Французский язык
П
Психология
О
Обществознание
А
Алгебра
М
МХК
Г
География
И
Информатика
П
Право
А
Английский язык
Г
Геометрия
Қ
Қазақ тiлi
Л
Литература
И
История
Angel2к17
Angel2к17
22.05.2022 00:03 •  Английский язык

Task 2. Read the rubric and do the task i You have had a class discussion about using
slides in presentations. Now your teacher has
asked you to write an essay discussing the
vantages and disadvantages of using them
your essay justifying your arguments
(140-190 words)

Показать ответ
Ответ:
НИКвсе
НИКвсе
21.05.2021 15:43
10.Barbara is eating chiken wings at the moment. 11.What are you doing? I'm sleeping. 12.How many languages do you speak? 13.I don't like politics. 14.What are you doing at the moment? 15.Where do you live? 16.I want to be a millionaire. 17. Nacho isn't wearing a tie today. 18.Jesus is in Amsterdam this week. He is staying at the Hilton. 19.Look! Miguel is jumping into the water. 20.Lili is rich, she drives a Mersedes. 21.Once a week, I go to my yoga lessons. 22.I think you're amazing. 23.Bea sometimes reads comics. 24.We never watch TV in the morning. 25. Listen! Blanca is singing in the bathroom.
0,0(0 оценок)
Ответ:
MomoiSatsuki16
MomoiSatsuki16
21.01.2021 11:26
Required Products:

potatoes – 0.5 kilogramms;boiled meat or sausage – 300 grammes;chicken eggs – 5 pieces;radish – 200 grammes;fresh cucumber – 200 grammes;spring onions – 1 bunch;bread kvass – 1.5 litres;sour cream;salt.

How to prepare a recipe:

Wash potatoes thoroughly with a brush and boil them being unpeeled. Cool and cut into small cubes.
Boil the eggs hard, peel them and cut in the same way as the potatoes.
Wash cucumber and radish in running water, slice them into thin semi-rings.
Boil the meat and then cut it. If you use a boiled sausage – this ingredient can be added at once.
Now mix all the ingredients in a pan, add some salt, spring onions cut very small and pour the bread kvass into the mix. Instead of kvass, some mistresses use mineral water or kefir – try several ways of pouring and choose the one you like best.
Finished dish should be placed for 1-2 hours in a fridge. Okroshka is usually served in portions. In a plate you can add some sour cream and greens to one's taste.
Bon appetit!

Ингредиенты:

картофель – 0,5 килограмма;отварное мясо или колбаса – 300 грамм;яйцо куриное – 5 штук;редис – 200 грамм;огурец свежий – 200 грамм;лук зеленый – 1 пучок;квас хлебный – 1,5 литра;сметана;соль.

приготовления:

Картофель отварить в мундире, предварительно тщательно вымыв со щеткой. Остудить и нарезать небольшими кубиками.
Куриные яйца отварить вкрутую, снять скорлупу и нарезать так же, как и клубни картофеля. 
Огурцы и редис вымыть под проточной водой, нарезать тонкими полукольцами.
Мясо отварить и потом нарезать. Если используете вареную колбасу – этот компонент можно добавлять сразу.
Смешать все ингредиенты в одной кастрюле, добавить соль, измельченный зеленый лук и залить все хлебным квасом. Некоторые хозяйки вместо кваса используют минеральную воду или кефир – попробуйте несколько вариантов заливки и выберите тот, который понравится именно вам.
Готовому блюду следует дать 1-2 часа настояться в холодильнике. Подается окрошка порционно, в каждую тарелку по вкусу добавляется сметана и зелень.
Приятного аппетита!
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота