How to prepare a recipe: Boil the meat in 3 liters of water, add salt and pepper. Beets, cabbage and onions cut into strips, potatoes - slices. Beet fry in butter, add a tablespoon of vinegar (3%), stew until tender in small amount of broth, add sugar (1 tablespoon), tomato paste (2 tablespoons). Strain the broth and continue to cook. Meat cut into cubes and put in boiling broth, add potatoes, cabbage and cook for 15 minutes. Then add the beets, vegetables and sweet pepper cut in shreds, spices. Cook for another 15 minutes. Add chopped garlic, pounded with fat and bring to a boil. Then let stand another 20 minutes.
Приготовление: Варить мясо в 3 л воды, добавить соль и перец горошком. Свеклу, капусту и репчатый лук нарезать соломкой, картофель - дольками. Свекла обжарить на сливочном масле, добавить столовую ложку уксуса (3%), тушить до готовности в небольшом количестве бульона, добавить сахар (1 ст. ложку), томатную пасту (2 ст. ложки). Процедить бульон и продолжить варить. Мясо нарезать кубиками и положить в кипящий бульон, добавить картофель, капусту и варить в течение 15 минут. Затем добавить свеклу, овощи и сладкий перец нашинкованные соломкой, специи. Варить еще 15 минут. Добавить мелко нарезанный чеснок, растертый с жиром и довести до кипения. Затем дать постоять еще 20 минут.
INGREDIENTS3 apples 1 cup flour1 cup sugar3 eggs 1 pinch salt1/2 teaspoon cinnamon1/2 teaspoon vanilla essence1 tablespoon starchPowdered sugar to taste.Number of servings: 4-6
1) Mix flour, cinnamon, salt and starch in a bowl. 2) Whip the eggs with sugar for 3-4 minutes with an electric wire whisk. The mixture should lighten a little and increase in volume. 3) Continuing to whisk, gradually add the flour mixture into the egg mixture. Whisk until it is a homogeneous mass. 4) Peel the apples and cut them into small cubes. 5) Take a baking dish, flour it lightly and smear with oil. Put the apples in it, and cover with the egg-flour mixture. 6) Аpples should be completely covered with the batter. 7)Put in the oven, preheated to 180 degrees, and bake for 30-40 minutes – depending on the features of your oven. As soon as the apple pie is covered with golden crust, check the readiness of the dishes with a toothpick.
8) Let the apple pie cool down and sprinkle it with powdered sugar. The apple pie can be served.
рецепт приготовления борща на английском языке.
Required Products:
beef - 300 gbeet - 300 gwhite cabbage - 400 gpotatoes - 500 gcarrots - 100 groot parsley - 2 PCs.onions - 2 headsgarlic - 3 clovesclarified butter - 2 tbsp. spoonfat - 50 gsweet pepper - 1 PC.Bay leaf - 1 PC.sour cream - 150 gparsley and dillground black pepper, salt to tasteHow to prepare a recipe:
И перевод рецепта борща на русском:Boil the meat in 3 liters of water, add salt and pepper. Beets, cabbage and onions cut into strips, potatoes - slices.
Beet fry in butter, add a tablespoon of vinegar (3%), stew until tender in small amount of broth, add sugar (1 tablespoon), tomato paste (2 tablespoons). Strain the broth and continue to cook. Meat cut into cubes and put in boiling broth, add potatoes, cabbage and cook for 15 minutes. Then add the beets, vegetables and sweet pepper cut in shreds, spices. Cook for another 15 minutes. Add chopped garlic, pounded with fat and bring to a boil. Then let stand another 20 minutes.
Ингредиенты:
говядина - 300 гсвекла - 300 гкапуста белокочанная - 400 гкартофель - 500 гморковь - 100 гкорень петрушки - 2 шт.репчатый лук - 2 головкичеснок - 3 зубчикамасло топленое - 2 ст. ложки. ложкажир - 50 гперец сладкий - 1 шт.лавровый лист - 1 шт.сметана - 150 гзелень петрушки и укропаперец черный молотый, соль по вкусуПриготовление:
Варить мясо в 3 л воды, добавить соль и перец горошком. Свеклу, капусту и репчатый лук нарезать соломкой, картофель - дольками.
Свекла обжарить на сливочном масле, добавить столовую ложку уксуса (3%), тушить до готовности в небольшом количестве бульона, добавить сахар (1 ст. ложку), томатную пасту (2 ст. ложки). Процедить бульон и продолжить варить. Мясо нарезать кубиками и положить в кипящий бульон, добавить картофель, капусту и варить в течение 15 минут. Затем добавить свеклу, овощи и сладкий перец нашинкованные соломкой, специи. Варить еще 15 минут. Добавить мелко нарезанный чеснок, растертый с жиром и довести до кипения. Затем дать постоять еще 20 минут.
1) Mix flour, cinnamon, salt and starch in a bowl.
2) Whip the eggs with sugar for 3-4 minutes with an electric wire whisk. The mixture should lighten a little and increase in volume.
3) Continuing to whisk, gradually add the flour mixture into the egg mixture. Whisk until it is a homogeneous mass.
4) Peel the apples and cut them into small cubes.
5) Take a baking dish, flour it lightly and smear with oil. Put the apples in it, and cover with the egg-flour mixture.
6) Аpples should be completely covered with the batter.
7)Put in the oven, preheated to 180 degrees, and bake for 30-40 minutes – depending on the features of your oven. As soon as the apple pie is covered with golden crust, check the readiness of the dishes with a toothpick.
8) Let the apple pie cool down and sprinkle it with powdered sugar. The apple pie can be served.