Topic 1. Fantasy War Deble when you 1 What places 2) Where the place 3) How you 4) What looks looks like 5) Explain why you like this Topic 2. Creativwy 1 Do you like Why die What genom UNA What musical Do you have w ht? yes, who is in Write your passat
Yesterday we 'went to Ocean Island for a trip. We've never2_been__ there before. My grandma 3__had won___ a competition so she invited us. We went on an Underwater Walk, l've never 4__seen___ so many tropical fish before! The guides 5__brought___ some helmets and special shoes for us. You get cuts and bruises from the rocks and that can 6___hurt___ . Have you ever7___walkedon the bottom of the sea? It's very difficult, but wonderful too. The water8___was___ cold and I 9___had___ a sore throat in the evening. I always get sore throats on trips! Here's a photo, cool hey?
I like to cook very much. It’s my hobby. I would like to tell you about my favorite dish, which is vintage dish in our family collection. I learned it from my mum, and she did it from my granny.
It’s named “Meaty footlocker”. This is a softly vegetables with a light, dietary meat, mushroom fragrant and fresh herbs under the fluffy cheese’s crisp. We are cooking this dish only in summer, because the fresh vegetables more accessible in that season.
You need for this dish the chicken, a vegetable marrow, mushrooms, tomatoes, the hard cheese, spice and herbs.
Finely chopped chicken’s meat add to onion and spice. Peel the marrow, cut it rings and delete its core. Then stuff it with chicken meat, put on it circle of tomato and mushrooms. Cover it cheese cap above. It made of grated cheese and mayonnaise. Put it in the oven to bake. When the crust is formed, the dish can be served to the table, do not forget to sprinkle with fresh herbs!
Bon appetit!
А вот теперь перевести:
Я очень люблю готовить. Это мое хобби. Я хочу рассказать вам о моём любимом блюде, по старинному семейному рецепту. Ему научила меня мама, а её научила бабушка.
Это блюдо называется "Мясной сундучок". Нежнейшие овощи с легким, диетическим мясом, ароматом лесных грибов и свежих трав, под нежнейшей сырной корочкой. Мы готовим это блюдо в основном летом, потому что именно в это время года много свежих овощей и трав.
К мелко порубленному мясу добавить лук и специи. Почистить кабачок, порезать кольцами и удалить сердцевину. Затем нафаршировать их мясом, накрыть сверху кружком помидоров, грибами и сырной шапочкой. Её лучше сделать из тертого сыра и майонеза. Поставить в духовку запекать. Когда появится румяная корочка, блюдо готово к подаче. Не забудьте украсить свежей зеленью.
I like to cook very much. It’s my hobby. I would like to tell you about my favorite dish, which is vintage dish in our family collection. I learned it from my mum, and she did it from my granny.
It’s named “Meaty footlocker”. This is a softly vegetables with a light, dietary meat, mushroom fragrant and fresh herbs under the fluffy cheese’s crisp. We are cooking this dish only in summer, because the fresh vegetables more accessible in that season.
You need for this dish the chicken, a vegetable marrow, mushrooms, tomatoes, the hard cheese, spice and herbs.
Finely chopped chicken’s meat add to onion and spice. Peel the marrow, cut it rings and delete its core. Then stuff it with chicken meat, put on it circle of tomato and mushrooms. Cover it cheese cap above. It made of grated cheese and mayonnaise. Put it in the oven to bake. When the crust is formed, the dish can be served to the table, do not forget to sprinkle with fresh herbs!
Bon appetit!
А вот теперь перевести:
Я очень люблю готовить. Это мое хобби. Я хочу рассказать вам о моём любимом блюде, по старинному семейному рецепту. Ему научила меня мама, а её научила бабушка.
Это блюдо называется "Мясной сундучок". Нежнейшие овощи с легким, диетическим мясом, ароматом лесных грибов и свежих трав, под нежнейшей сырной корочкой. Мы готовим это блюдо в основном летом, потому что именно в это время года много свежих овощей и трав.
Для приготовления блюда вам понадобится цыпленок, кабачок, грибы, помидоры,твердый сыр, травыи специи.
К мелко порубленному мясу добавить лук и специи. Почистить кабачок, порезать кольцами и удалить сердцевину. Затем нафаршировать их мясом, накрыть сверху кружком помидоров, грибами и сырной шапочкой. Её лучше сделать из тертого сыра и майонеза. Поставить в духовку запекать. Когда появится румяная корочка, блюдо готово к подаче. Не забудьте украсить свежей зеленью.
Приятного аппетита!