Быстрый, легкий хлеб, который хорошо сочетается с итальянской едой и пастой. Попробуйте сформировать тесто в круглый шар или батон для французского хлеба.
1. The British celebrate such public holidays as Christmas, Easter, Easter Monday, May Day, the Spring Bank Holiday and the Summer Bank Holiday.
2. There are other festivals, such as Pancake Day, April Fool’s day, Halloween, Guy Fawkes night, St Valentine’s Day and others.
3. Halloween is a day on which many children dress up in unusual costumes and go from house to house saying, “Trick or treat!”
4. It is my favourite British holiday.
5. It is of Celtic origin and happens on the 31st of October.
6. The symbols of Halloween are ghosts, spiders, skeletons, witches, black cats, and, of course, pumpkins and scarecrows.7. I do. Some British customs and traditions are very old and you can find them only in Britain. Take, for example, Changing the Guard or the Beefeaters of the Tower of London.8. How often do you say «Please» and «Thank you»? Do you stand in line in Britain? Do you shake hands when introduced? Do you open doors for other people?9. If I were you, I would buy something connected with the Royal family.10. It’s very important to know traditions and customs of different countries. It will help you to understand different people and learn their language.
ответ:Хлеб с оливковым маслом
Быстрый, легкий хлеб, который хорошо сочетается с итальянской едой и пастой. Попробуйте сформировать тесто в круглый шар или батон для французского хлеба.
Ингредиенты
· 1/2 чашки теплой воды (110 ° F / 45 C) · 2 1/4 чайной ложки активных сухих дрожжей · 1 чайная ложка белого сахара · 1 чайная ложка соли · 4 столовые ложки оливкового масла · 2 1/2 чашки универсальной муки
Процедура:
1. В большой миске смешайте теплую воду (110 ° F / 45 C), дрожжи, сахар, соль и оливковое масло.
2. Размешайте 2 стакана муки, чтобы получился мягкий шарик.
3. Месить в дополнительной муке, чтобы тесто было мягким и не липким.
4. Поместить тесто в смазанную маслом миску среднего размера. Накройте и дайте подняться, пока не удвоится в размере.
5. Пробить тесто и сформировать его в форме шарика или буханки.
6. Поместите на смазанный маслом лист печенья. Накрыть крышкой и дать подняться на 15-20 минут.
7. Разогрейте духовку до 375 ° F (190 С).
8. Выпекайте в предварительно разогретой духовке от 30 до 40 минут до золотистого цвета.
9. Для глазури с блестящим эффектом нанесите на хлеб один яичный белок и одну столовую ложку воды (смешанную) за 5 минут до завершения.
Объяснение:
могу только перевести...
1. The British celebrate such public holidays as Christmas, Easter, Easter Monday, May Day, the Spring Bank Holiday and the Summer Bank Holiday.
2. There are other festivals, such as Pancake Day, April Fool’s day, Halloween, Guy Fawkes night, St Valentine’s Day and others.
3. Halloween is a day on which many children dress up in unusual costumes and go from house to house saying, “Trick or treat!”
4. It is my favourite British holiday.
5. It is of Celtic origin and happens on the 31st of October.
6. The symbols of Halloween are ghosts, spiders, skeletons, witches, black cats, and, of course, pumpkins and scarecrows.7. I do. Some British customs and traditions are very old and you can find them only in Britain. Take, for example, Changing the Guard or the Beefeaters of the Tower of London.8. How often do you say «Please» and «Thank you»? Do you stand in line in Britain? Do you shake hands when introduced? Do you open doors for other people?9. If I were you, I would buy something connected with the Royal family.10. It’s very important to know traditions and customs of different countries. It will help you to understand different people and learn their language.