В
Все
М
Математика
О
ОБЖ
У
Українська мова
Х
Химия
Д
Другие предметы
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
М
Музыка
Э
Экономика
Ф
Физика
Б
Биология
О
Окружающий мир
У
Українська література
Р
Русский язык
Ф
Французский язык
П
Психология
О
Обществознание
А
Алгебра
М
МХК
Г
География
И
Информатика
П
Право
А
Английский язык
Г
Геометрия
Қ
Қазақ тiлi
Л
Литература
И
История

Всем .задали -"написать рецепт голубцов или вареников"именно на .языке.,в майле все грубо отвечают мне на понедельник уже надо

Показать ответ
Ответ:
Tooopo1
Tooopo1
23.06.2020 08:24
Голубцы (the Second dishes) Components: the Beef or veal 100г, cabbage белокочанная 150 г, an onions napiform 20 г, oil creamy 10г, rice 20г, sauce swept away 50г, an egg of 1/2 pieces, a solution salt 5 г, greens of a parsley 5 of the Instruction: With кочана белокочанной cabbage to cut off some whole leaves, to put them for 8-10 minutes in the added some salt boiled water, then to take out, cool and cut off утолщенные stalks. On each leaf of cabbage to put a mincemeat and to turn in the form of short колбасок. Prepared голубцы to fry on a frying pan with oil, to lay in a saucepan, to fill in with the swept away sauce and to extinguish in жарочном to a case approximately 30 minutes. Preparation of forcemeat. The crude meat twice passed through a meat grinder to fry on a frying pan with oil. Then to add the table spoon of water, milk or a broth, the spoon of boiled rice, a crude egg, finely рубленный the onions boiled with oil, a pinch of the cut greens of a parsley, a solution salt also all well to mix. It is possible to prepare for forcemeat and from boiled meat.

Если что сама нашла в интернете,лучше проверь все
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота