Today it's rather difficult to imagine the life our grandparents lived. They used to live in own private houses without such modern conviniencies like gas, running water, telephones were rare. People used to bring water in their houses to wash up and wash themselves. They heat the houses with stoves and they used to bring the wood for that. The TV-sets were not an usual thing. So children used to walk in the yards with the peers and the ysed to play different active games. It was fun. Children used to help their parents around the house : swept the floor, cooked the simple dinner, looked after little children and elderly persons.The furniture used to be comfortable but not so beautiful and large as we use today. The life used to be simple and sincere and honest.
Boil the meat in 3 liters of water, add salt and pepper. Beets, cabbage and onions cut into strips, potatoes - slices.
Beet fry in butter, add a tablespoon of vinegar (3%), stew until tender in small amount of broth, add sugar (1 tablespoon), tomato paste (2 tablespoons). Strain the broth and continue to cook. Meat cut into cubes and put in boiling broth, add potatoes, cabbage and cook for 15 minutes. Then add the beets, vegetables and sweet pepper cut in shreds, spices. Cook for another 15 minutes. Add chopped garlic, pounded with fat and bring to a boil. Then let stand another 20
beef - 300 g
beet - 300 g
white cabbage - 400 g
potatoes - 500 g
carrots - 100 g
root parsley - 2 PCs.
onions - 2 heads
garlic - 3 cloves
clarified butter - 2 tbsp. spoon
fat - 50 g
sweet pepper - 1 PC.
Bay leaf - 1 PC.
sour cream - 150 g
parsley and dill
ground black pepper, salt to taste
Объяснение:
Как приготовить рецепт:
Отварить мясо в 3 литрах воды, добавить соль и перец. Свеклу, капусту и лук нарезать соломкой, картофель - дольками.
Свеклу обжарить на сливочном масле, добавить столовую ложку уксуса (3%), тушить до готовности в небольшом количестве бульона, добавить сахар (1 столовая ложка), томатную пасту (2 столовые ложки). Процедите бульон и продолжайте готовить. Мясо нарезать кубиками и положить в кипящий бульон, добавить картофель, капусту и варить 15 минут. Затем добавить свеклу, овощи и сладкий перец, порезанный в клочья, специи. Готовьте еще 15 минут. Добавить нарезанный чеснок, растертый с жиром и довести до кипения. Тогда дайте постоять еще 20
Today it's rather difficult to imagine the life our grandparents lived. They used to live in own private houses without such modern conviniencies like gas, running water, telephones were rare. People used to bring water in their houses to wash up and wash themselves. They heat the houses with stoves and they used to bring the wood for that. The TV-sets were not an usual thing. So children used to walk in the yards with the peers and the ysed to play different active games. It was fun. Children used to help their parents around the house : swept the floor, cooked the simple dinner, looked after little children and elderly persons.The furniture used to be comfortable but not so beautiful and large as we use today. The life used to be simple and sincere and honest.
How to prepare a recipe:
Boil the meat in 3 liters of water, add salt and pepper. Beets, cabbage and onions cut into strips, potatoes - slices.
Beet fry in butter, add a tablespoon of vinegar (3%), stew until tender in small amount of broth, add sugar (1 tablespoon), tomato paste (2 tablespoons). Strain the broth and continue to cook. Meat cut into cubes and put in boiling broth, add potatoes, cabbage and cook for 15 minutes. Then add the beets, vegetables and sweet pepper cut in shreds, spices. Cook for another 15 minutes. Add chopped garlic, pounded with fat and bring to a boil. Then let stand another 20
beef - 300 g
beet - 300 g
white cabbage - 400 g
potatoes - 500 g
carrots - 100 g
root parsley - 2 PCs.
onions - 2 heads
garlic - 3 cloves
clarified butter - 2 tbsp. spoon
fat - 50 g
sweet pepper - 1 PC.
Bay leaf - 1 PC.
sour cream - 150 g
parsley and dill
ground black pepper, salt to taste
Объяснение:
Как приготовить рецепт:
Отварить мясо в 3 литрах воды, добавить соль и перец. Свеклу, капусту и лук нарезать соломкой, картофель - дольками.
Свеклу обжарить на сливочном масле, добавить столовую ложку уксуса (3%), тушить до готовности в небольшом количестве бульона, добавить сахар (1 столовая ложка), томатную пасту (2 столовые ложки). Процедите бульон и продолжайте готовить. Мясо нарезать кубиками и положить в кипящий бульон, добавить картофель, капусту и варить 15 минут. Затем добавить свеклу, овощи и сладкий перец, порезанный в клочья, специи. Готовьте еще 15 минут. Добавить нарезанный чеснок, растертый с жиром и довести до кипения. Тогда дайте постоять еще 20
говядина - 300 г
свекла - 300 г
белокочанная капуста - 400 г
картофель - 500 г
морковь - 100 г
корневая петрушка - 2 шт.
лук - 2 головы
чеснок - 3 зубчика
сливочного масла - 2 ст. л. ложка
жир - 50 г
сладкий перец - 1 шт.
Лавровый лист - 1 шт.
сметана - 150 г
петрушка и укроп
перец черный молотый, соль по вкусу