Первое что мы видим - клеточную оболочку, далее мы видим цитоплазму, она полужидкая и тут нас заносит в органеллы. Мы можем наблюдать за большим количеством хлоропласт, мы видим что они очень красивого зеленого цвета. Не можна не обратить внимание на вакуоли с клеточным соком.. Мы все быстрее и быстрее приближаемся к ядру клетки. И вот мы тут. Прекрасно видно что оно покрыто оболочкой, которое ограничивает его внутреннее полужидкое состояние. И вот наконец мы увидили то зачем начали наше путешествие- Хромосомы. Носители наследственной информации.
Життєвий цикл Печінкового система відбувається за наявністю проміжного хазяїна - молюска Ставковика малого. Коли річкова риба їсть цього черевоногого - вона заражається сисуном, при недостатній термічній обробці риби при вживанні в їжу - можливе зараження людини. Рогата худоба - остаточний хазяїн печінкового сисуна, його яйця потрапляють через фікаії на трави та чіпляються до неї, потім, коли худоба їсть траву - знов заражається. Висновок : для профілактики зараження цим паразитом НЕОБХІДНА ТЕРМІЧНА ОБРОБКА М‘ЯСА РИБИ ТА ХУДОБИ.
Первое что мы видим - клеточную оболочку, далее мы видим цитоплазму, она полужидкая и тут нас заносит в органеллы. Мы можем наблюдать за большим количеством хлоропласт, мы видим что они очень красивого зеленого цвета. Не можна не обратить внимание на вакуоли с клеточным соком.. Мы все быстрее и быстрее приближаемся к ядру клетки. И вот мы тут. Прекрасно видно что оно покрыто оболочкой, которое ограничивает его внутреннее полужидкое состояние. И вот наконец мы увидили то зачем начали наше путешествие- Хромосомы. Носители наследственной информации.
На этом наше путешествие мы заканчиваем...
Рогата худоба - остаточний хазяїн печінкового сисуна, його яйця потрапляють через фікаії на трави та чіпляються до неї, потім, коли худоба їсть траву - знов заражається.
Висновок : для профілактики зараження цим паразитом НЕОБХІДНА ТЕРМІЧНА ОБРОБКА М‘ЯСА РИБИ ТА ХУДОБИ.