В
Все
М
Математика
О
ОБЖ
У
Українська мова
Х
Химия
Д
Другие предметы
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
М
Музыка
Э
Экономика
Ф
Физика
Б
Биология
О
Окружающий мир
У
Українська література
Р
Русский язык
Ф
Французский язык
П
Психология
О
Обществознание
А
Алгебра
М
МХК
Г
География
И
Информатика
П
Право
А
Английский язык
Г
Геометрия
Қ
Қазақ тiлi
Л
Литература
И
История

К посторонним лицам нарушителям информационной безопасности относится: 1. представители организаций

Показать ответ
Ответ:
ЭвелинаРожкова
ЭвелинаРожкова
29.05.2020 21:14
Pizza with zucchini, pesto and pine nuts
pizza di patate
Ingredients

* 4 ounces peeled Idaho or russet potato (about ⅓ of a medium potato), cut into small chunks
* 1⅓ cups unbleached all-purpose flour
* Salt
* 1 teaspoon active dry yeast
* ½ cup warm water
* 1½ cups tightly packed basil leaves
* ½ cup pine nuts
* ⅓ cup, plus 1 teaspoon extra-virgin olive oil
* 1 small yellow or white onion, julienned
* 1 large green or yellow zucchini (about ½ pound), julienned

Instructions

Boil potato until tender; drain and transfer to a large bowl. While potato is still warm, use a fork to mash it together with flour and 1 teaspoon salt. Dissolve yeast in water; stir together with potato mixture to combine.

Turn out dough onto a work surface and knead for 20 minutes. Place in a greased bowl, cover with greased plastic wrap, and let rest in a warm place for 1 hour.

Meanwhile, make a quick pesto: in a blender or food processor, puree basil, ⅓ cup pine nuts, ⅓ cup oil and 1 teaspoon salt until smooth.

Position a rack in center of oven and heat oven to 450°. Season onion with salt. Toss zucchini with remaining teaspoon oil.

Grease a baking sheet and spread dough into a 16- by 10-inch rectangle. Spread onion over dough and drizzle with half of the pesto; bake for 10 minutes. Remove from oven, top with zucchini and remaining pesto. Bake until golden, 5 to 7 minutes more, sprinkling with remaining pine nuts during the last 2 minutes of baking.
0,0(0 оценок)
Ответ:
maksshangutov
maksshangutov
29.05.2020 21:14
Ingredients
Dough
2-1/2 cup all-purpose flour (plain flour, maida)
1/2 teaspoon sugar
1/2 teaspoon salt
1-1/2 tablespoons dry yeast
3 tablespoons olive oil preferred, 
Approx. 1 cup lukewarm water, 110 degree F
About 2 tablespoons of all-purpose flour for rolling

Sauce 
3 cups crushed tomatoes
2 tablespoons olive oil preferred
1 teaspoons Italian herbs
1 teaspoon salt
2 teaspoons sugar
1/8 teaspoon black pepper
¼ teaspoon chili flake
2 teaspoons corn starch

Topping 
2 cups shredded mozzarella cheese
1 cup sliced bell pepper in small pieces (capsicum, Shimla mirch)
1 cup sliced mushrooms
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Другие предметы
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота