1 USB flash drive The main task of a USB flash drive is to store and transfer data. For example, from one computer device to another.
2 Mobile phone
With the help of the telephone, you can consume information, as you used to do from newspapers and television; using your phone, you can create this information yourself: send posts to your blog, messages and notes to social networks and instant messengers; using various applications to edit photos or draw, read.
3A computer
With the help of computers, you can write books, letters and reports, store extensive information (like lists, addresses and databases), do complex calculations, design equipment, draw, edit photographs and much more.
4Camera
Video surveillance systems are today the most effective technical means of ensuring security, allowing you to quickly record the fact of committing a particular illegal act, and also makes it possible to control the quality of work of employees, the general situation at the facility.
ДЛЯ ЗАКВАСКИ: Ржаная мука (цельнозерновая) 200 гр Вода (теплая) 400 мл ДЛЯ ТЕСТА: Ржаная мука (цельнозерновая) 100 гр Вода (теплая) 300 мл Пшеничная мука 375 гр Закваска 200 гр Соль 1 чайн.л. Сахар 1 стол.л. Семена льна 2 стол.л. Кунжут 2 стол.л. Готовим для начала закваску. Ржаная мука заливается теплой водой и ставится на сутки в теплое место. Точно также делаем через сутки на второй день, на третий и четвертый, добавляя муку и воду. Когда закваска будет готова (получается, на пятый день), часть берем для теста (200 гр), остальное убираем на хранение в холодильник (не более недели).
Объединяем закваску с теплой водой и хорошо размешиваем. Добавляем туда же просеянную муку (оба вида), семена, соль и сахар. Замешиваем тесто.
Тесто мешается около получаса с добавлением муки. Поначалу замешивать трудно, как часто бывает с тестом. Дальше в процессе вымешивать становится легче. Когда тесто будет готово, формируем из него округлый хлеб (один большой или несколько меньшего размера) и накрываем тканью. Ставим в теплое место на три часа. По этого времени можно выпекать вкусный хлебушек.
1 USB flash drive The main task of a USB flash drive is to store and transfer data. For example, from one computer device to another.
2 Mobile phone
With the help of the telephone, you can consume information, as you used to do from newspapers and television; using your phone, you can create this information yourself: send posts to your blog, messages and notes to social networks and instant messengers; using various applications to edit photos or draw, read.
3A computer
With the help of computers, you can write books, letters and reports, store extensive information (like lists, addresses and databases), do complex calculations, design equipment, draw, edit photographs and much more.
4Camera
Video surveillance systems are today the most effective technical means of ensuring security, allowing you to quickly record the fact of committing a particular illegal act, and also makes it possible to control the quality of work of employees, the general situation at the facility.
Объяснение:
Вот и всё
Ржаная мука (цельнозерновая) 200 гр
Вода (теплая) 400 мл
ДЛЯ ТЕСТА:
Ржаная мука (цельнозерновая) 100 гр
Вода (теплая) 300 мл
Пшеничная мука 375 гр
Закваска 200 гр
Соль 1 чайн.л.
Сахар 1 стол.л.
Семена льна 2 стол.л.
Кунжут 2 стол.л.
Готовим для начала закваску. Ржаная мука заливается теплой водой и ставится на сутки в теплое место. Точно также делаем через сутки на второй день, на третий и четвертый, добавляя муку и воду. Когда закваска будет готова (получается, на пятый день), часть берем для теста (200 гр), остальное убираем на хранение в холодильник (не более недели).
Объединяем закваску с теплой водой и хорошо размешиваем. Добавляем туда же просеянную муку (оба вида), семена, соль и сахар. Замешиваем тесто.
Тесто мешается около получаса с добавлением муки. Поначалу замешивать трудно, как часто бывает с тестом. Дальше в процессе вымешивать становится легче. Когда тесто будет готово, формируем из него округлый хлеб (один большой или несколько меньшего размера) и накрываем тканью. Ставим в теплое место на три часа. По этого времени можно выпекать вкусный хлебушек.
Приятного аппетита!