Chimin was born on October 13, 1995, in Busan, South Korea. In addition to him, the family has a younger brother. Chimin attended Hodon Elementary School in Busan, and later Johnson High School, and at the same time attended the Just Dance Academy, where he mastered dance styles such as popping and locking. Before becoming a trainer, Chimin studied contemporary dance (contemporary) at the Higher School of Arts in Busan and was the best student in the department. One of the school's teachers offered Chimina an entrance exam to an entertainment company, and that's what brought the boy to Big Heat. After successfully auditioning in 2012, he transferred to the Korean School of the Arts, which he graduated from in 2014.
-Пока кастрюля закипает, промойте рис — это нужно делать до тех пор, пока вода не станет прозрачной.
-В кипящую воду насыпьте промытый рис, добавьте соль и накройте крышкой. Огонь при этом нужно уменьшить до минимума. Рис будет готов через 15-20 минут, как только выкипит вся вода.
-После того, как рис сварен, нужно убрать его с огня и оставить под крышкой еще на 10 минут.
Chimin was born on October 13, 1995, in Busan, South Korea. In addition to him, the family has a younger brother. Chimin attended Hodon Elementary School in Busan, and later Johnson High School, and at the same time attended the Just Dance Academy, where he mastered dance styles such as popping and locking. Before becoming a trainer, Chimin studied contemporary dance (contemporary) at the Higher School of Arts in Busan and was the best student in the department. One of the school's teachers offered Chimina an entrance exam to an entertainment company, and that's what brought the boy to Big Heat. After successfully auditioning in 2012, he transferred to the Korean School of the Arts, which he graduated from in 2014.
Вам понадобится 1 стакан риса (предпочтительно длиннозерного), 1,5 стакана воды, 0,5 чайной ложки соли
-поставить воду на огонь и довести до кипения
-Пока кастрюля закипает, промойте рис — это нужно делать до тех пор, пока вода не станет прозрачной.
-В кипящую воду насыпьте промытый рис, добавьте соль и накройте крышкой. Огонь при этом нужно уменьшить до минимума. Рис будет готов через 15-20 минут, как только выкипит вся вода.
-После того, как рис сварен, нужно убрать его с огня и оставить под крышкой еще на 10 минут.