В
Все
М
Математика
О
ОБЖ
У
Українська мова
Д
Другие предметы
Х
Химия
М
Музыка
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
Э
Экономика
Ф
Физика
Б
Биология
О
Окружающий мир
Р
Русский язык
У
Українська література
Ф
Французский язык
П
Психология
А
Алгебра
О
Обществознание
М
МХК
В
Видео-ответы
Г
География
П
Право
Г
Геометрия
А
Английский язык
И
Информатика
Қ
Қазақ тiлi
Л
Литература
И
История
Jullia123123
Jullia123123
09.06.2021 08:46 •  Қазақ тiлi

Вот текст.перевести не могу( казахского языка нету на компьютере вообще. сократить и перевести. заранее < 3 (ас- аркауы) деген казатын макалы.бул-оте кунды макал.ойткенi денсаулыктын жаксы болуы дурыс тамактануына байланысты.дурыс тамактану асересе ушiн кажет. дурыс тамактану канын толтырады,кушiн арттырады. ал каны толык, кушi мол ыстыкка да, суыкка да . танертенге, туске, кешке тамакты кунде бер мезгелде iшу керек. кунене торт рет тамактанса, тепте жаксы. тамак ешер алдында колды сабындап жуып, таза орамалмен сурту керек. ет , нан, бауырсак, курт сиякты тагамдарды абден шайнап жуту керек.сабез, кызынак, кияр, алма, алмурт ,орек, шие, каракат сиякты коконестер мен жеместер пайдалы. оларды коп жеген денсаулыгы жаксарады. жас коконестер мен жеместерде ыстык сумен жуу керек, сонан сон гана жеуге болады.

Показать ответ
Ответ:
AntohaPastuha
AntohaPastuha
15.09.2020 12:21
Это домашнее заданее?
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Қазақ тiлi
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота