Установіть послідовність утворення четвертинної структури білка:
А) гідрофобне відштовхування та S-S звязки;
Б) зв’язки між субодиницями
білків;
В) пептидні зв’язки між амінокислотами;
Г) водневі зв’язки між NH; C=O .
групами амінокислотних залишків.
Объяснение:
ШерстянОЕ (относительное) кашне, вкуснЫЙ (относ) кофе, тихоокеанскАЯ (относ) сельдь, красивЫЙ (относ) тюль, представительнЫЙ (относ) атташе, больнАЯ (относ) мозоль, дедушкинА (притяжательное) бандероль, осеннЯЯ (относ) свежесть, звёзднОЕ (относит) небо, известнОЕ (относит) кафе, раннЕЕ (относит) утро, хорошИЙ (относит) репортаж, красивЫЙ (относит) Ташкент, семейнЫЙ (притяж) доктор, чёрнАЯ (относит) вуаль, прекраснАЯ (относит) леди, ночнОЕ (относит) такси, новОЕ (относит) пенсне, высокИЙ (относит) тополь, белЫЙ (относит) рояль, уютнЫЙ (относит) дом, прежнИЙ (относит) староста, старАЯ (относит) горилла, опытнЫЙ (относит) судья.