При заготовке компотов на зиму обычно засыпаем сахар из расчёта на литр кипятка:
При заготовке компотов на зиму обычно засыпаем сахар из расчёта на литр кипятка:груши, яблоки 150-170 граммов
При заготовке компотов на зиму обычно засыпаем сахар из расчёта на литр кипятка:груши, яблоки 150-170 граммовклюква, брусника, смородина, слива, терновник 130-150 граммов
При заготовке компотов на зиму обычно засыпаем сахар из расчёта на литр кипятка:груши, яблоки 150-170 граммовклюква, брусника, смородина, слива, терновник 130-150 граммовЕдинственное условие-фрукты и ягоды должны занимать объём банки не менее трети.
Ләкин кулы аның да тронь
Булачак капелькою чиста
Ничек поймаешь на ладонь
отгадка Қар
Су өстендә җәяү йөрим,
Тып-тып басып атлыйм мин,
Иң тирән җирдән үтәм,
Өз генә дә батмыйм мин.
(Боз өстендә.)Кышын ята таштай,
Язын чаба аттай.
(Боз)
* Көзен туа, язын үлә.
(Боз)
* Аяксыз-кулсыз дөп-дөп кое казый.
(Тамчы)
* Үзе туңа, үзе керми,
Үзе елый да елый.
(Кәрнизгә каткан боз сөнгесе)
* Бабай килгән сагынып,
Ак чикмәнен ябынып.
(Кыш килү)
* Ала-сыер ятып кала,
Ак сыер торып китә.
(Яз)
* Ак сыер − торыйк, ди,
Кара сыер − ятыйк, ди.
(Яз көне кар белән җир)
* Кигән киеменең бизәге
Бөтен дөньяны ямьгә бизәде.
(Җәй)
При заготовке компотов на зиму обычно засыпаем сахар из расчёта на литр кипятка:
При заготовке компотов на зиму обычно засыпаем сахар из расчёта на литр кипятка:груши, яблоки 150-170 граммов
При заготовке компотов на зиму обычно засыпаем сахар из расчёта на литр кипятка:груши, яблоки 150-170 граммовклюква, брусника, смородина, слива, терновник 130-150 граммов
При заготовке компотов на зиму обычно засыпаем сахар из расчёта на литр кипятка:груши, яблоки 150-170 граммовклюква, брусника, смородина, слива, терновник 130-150 граммовЕдинственное условие-фрукты и ягоды должны занимать объём банки не менее трети.