В
Все
М
Математика
О
ОБЖ
У
Українська мова
Д
Другие предметы
Х
Химия
М
Музыка
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
Э
Экономика
Ф
Физика
Б
Биология
О
Окружающий мир
Р
Русский язык
У
Українська література
Ф
Французский язык
П
Психология
А
Алгебра
О
Обществознание
М
МХК
В
Видео-ответы
Г
География
П
Право
Г
Геометрия
А
Английский язык
И
Информатика
Қ
Қазақ тiлi
Л
Литература
И
История
12575
12575
24.07.2020 07:29 •  Английский язык

Answer the questions. Use: if only/wish or relative pronouns.
1 What did Aisholpan wish for
when she was a teenager? Did
she make her wish come true?
? Who was the person who got
inspired by her? How did their
work pay off?​

Показать ответ
Ответ:
Kol07L07
Kol07L07
11.06.2022 20:13
1. Когда в России весна, какое время года будет на юге Африки? осень
2. Когда у нас лето, какое время года будет в Канаде? лето
3. От чего зависит угол падения солнечных лучей на земную поверхность? от широты и времени года
4. Почему солнечные лучи, попадающие на земную поверхность под разными углами, приносят разное количество света и тепла? разное количество энергии, попадающее на одинаковую площадь поверхности
5. Отечественная война 1812 года началась 24 июня, а Великая Отечественная война - 22 июня почти в один и тот же день? 1941 г.
0,0(0 оценок)
Ответ:
BULATIKSPB
BULATIKSPB
13.04.2023 05:40

Have you ever felt ill after you've eaten something? Yes? Then you've probably had food poisoning. Food poisoning is an illness which you can get when you eat food that contains bacteria, viruses or parasites, which enter the stomach and intestines. This is called a foodborne illness. Common symptoms of foodborne illnesses are diarrhoea, vomiting, headaches and fever.

The two most common foodborne illnesses are  campylobacter and salmonella. Both of these are  bacterial foodborne illnesses and we sometimes find them in raw (uncooked) meat (especially chicken  and turkey), milk, eggs and unclean water.

You can get food poisoning from food which has  not been cooked properly or because of cross-contamination. This is when bacteria spread between different foods,

surfaces or kitchen equipment. For example, when you prepare raw chicken on a surface and don't clean it before using the same surface for other food like salad or cooked meat. Another danger is when you keep raw meat above other food in a fridge and liquid from the raw meat falls on to the food below.

Объяснение:

0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота