Это рецепт от моей бабушки. Очень вкусные пирожки с начинкой из капусты и яиц, любимая еда в любое время года! 2 стакана теплого молока + 100 гр. растопленного маргарина + 2 яйца + 0,5 ч. ложки соли + 2 ст. ложки сахара – все перемешать + 1 пакетик дрожжей сухих- перемешать + добавить муки, замесить тесто .Поставить в теплое место на 30-60 минут. Капусту жарим до готовности, готовую капусту солим, добавляем вареные яйца. Делаем пирожки, смазываем их желтком. Выпекаем в духовке при 200 градусов 40 минут.
This is my grandma's recipe. Very tasty pies stuffed with cabbage and eggs, my favourite food any time of the year. 2 glasses of warm milk + 100 grams of melted margarine + 2 eggs + 1/2 a teaspoon of salt + 2 tablespoons of sugar + 1 bag of dry yeast. Mix all ingredients, add flour and make into the dough. Leave in a warm place for 30-60 minutes. Fry cabbage, salt to taste and add chopped boiled eggs. Roll the dough, make pies, glaze with raw yolk. Bake in the oven for 40 minutes at 200 degrees.
Это рецепт от моей бабушки. Очень вкусные пирожки с начинкой из капусты и яиц, любимая еда в любое время года! 2 стакана теплого молока + 100 гр. растопленного маргарина + 2 яйца + 0,5 ч. ложки соли + 2 ст. ложки сахара – все перемешать + 1 пакетик дрожжей сухих- перемешать + добавить муки, замесить тесто .Поставить в теплое место на 30-60 минут.
Капусту жарим до готовности, готовую капусту солим, добавляем вареные яйца. Делаем пирожки, смазываем их желтком. Выпекаем в духовке при 200 градусов 40 минут.
This is my grandma's recipe. Very tasty pies stuffed with cabbage and eggs, my favourite food any time of the year. 2 glasses of warm milk + 100 grams of melted margarine + 2 eggs + 1/2 a teaspoon of salt + 2 tablespoons of sugar + 1 bag of dry yeast. Mix all ingredients, add flour and make into the dough. Leave in a warm place for 30-60 minutes. Fry cabbage, salt to taste and add chopped boiled eggs. Roll the dough, make pies, glaze with raw yolk. Bake in the oven for 40 minutes at 200 degrees.