В
Все
М
Математика
О
ОБЖ
У
Українська мова
Х
Химия
Д
Другие предметы
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
М
Музыка
Э
Экономика
Ф
Физика
Б
Биология
О
Окружающий мир
У
Українська література
Р
Русский язык
Ф
Французский язык
П
Психология
О
Обществознание
А
Алгебра
М
МХК
Г
География
И
Информатика
П
Право
А
Английский язык
Г
Геометрия
Қ
Қазақ тiлi
Л
Литература
И
История

Хто такі волхви? Які дари вони принесли? (6 -7 реч).

Показать ответ
Ответ:
Kykyblohka
Kykyblohka
25.12.2020 17:02

1.Almaty, the Capital of Kazakhstan until 1997, is located in a very beautiful place – at the foot of the TRANS-ili Alatau in the valleys of the Bolshaya and Malaya Almatinka rivers. Almaty has a lot of greenery, parks, interesting architecture, fountains, museums, framed by a panorama of mountain peaks. 1. among the interesting and beautiful places of the southern capital is Panfilov Park, which stretches around the Zenkovsky Cathedral, one of the few remaining intact monuments of the tsarist period. Its uniqueness is that the Cathedral is built of wood without the use of nails.

2.Majestic mountain peaks Kanga-Alatau – one of the most beautiful places in Kazakhstan. Two ridges stretch from West to East from Almaty to Issyk-Kul. Guests of Kazakhstan and fans of mountain extreme sports are attracted by inaccessible mountain glaciers, beautiful mountain rivers, charming valleys where nomadic shepherds graze sheep.

3 The most beautiful and mountainous peak not only in Kazakhstan, but also in the whole world. This place is famous for the unusual shape of its top – almost perfect pointed pyramid, which during sunrise and sunset is colored together with the entire mountain in scarlet. Since ancient times, people have inhabited this interesting and beautiful place with spirits and surrounded it with legends.

4.Kul-Sey or Kolsay lakes are one of the most beautiful places in Kazakhstan. they are three green lakes filled with clear ice water of the river of the same name in the foothills of the TRANS-ili Alatau at an altitude of 2000 m. In the lakes there are rainbow trout that live only in spring or running water, and in the surrounding mountains you can find marals, mountain goats and even bears.

5.This lake is a unique natural object on the territory of Kazakhstan. Its area is huge at a very shallow depth, the Eastern half of the lake contains salt water, and the Western part is relatively fresh, so the underwater world and the inhabitants of different parts of this beautiful and original place are radically different.

6.Bektau-ATA is one of the most beautiful sights of the Northern Balkhash region. The top of the eponymous peak rises up to one and a half kilometers. The mountain range itself does not have a very large area, only about four thousand hectares, but the number of interesting places here is very large.

Надеюсь удачи в учёбе. Я взела места Казахстана те которые особенны и удивительны.

0,0(0 оценок)
Ответ:
kiss86gv
kiss86gv
24.11.2020 08:10

Приготовление:

1. Положите весь творог в кастрюльку и разомните его вилкой так, чтобы в нем не осталось крупных комков. Разбейте в него яйца, всыпьте сахар и тщательно все перемешайте. Лучше не использовать слишком сухой или слишком влажный творог, иначе сырники будут разваливаться в процессе приготовления.

2. Всыпьте в творог 5 столовых ложек (с горкой) муки и тщательно перемешайте. Можно добавить немного больше муки, сырники получатся тогда более плотными. Или муки можно добавить чуть меньше, и тогда сырники будут нежнее. В итоге у вас должна получиться однородная масса, из которой можно будет лепить сырники.

3. Поставьте сковороду на средний огонь и налейте в нее подсолнечное масло.

4. Насыпьте на тарелку немного муки. Слепите несколько небольших шариков из получившейся творожной массы и положите их на тарелку. Лучше лепить разом 4–5 шариков — столько, сколько поместится одновременно на сковороду. Затем по очереди обкатывайте творожные шарики в муке, плющите их в небольшие лепешки (они не должны быть слишком тонкие) и выкладывайте на сковороду.

5. Обжаривайте сырники 1–2 минуты до появления золотистой корочки. Затем переверните их на другую сторону и также обжарьте до золотистого состояния.

6. Повторяйте, пока творог не закончится.

Оформление, подача, реализация и хранение:

Cырники подают на порционной тарелке. Добавляют сметану

Органолептические показатели качества

Внешний вид Кругло-приплюснутой формы

Цвет Корочки - золотистый, на разрезе - светло-кремовый или желтоватый

Объяснение:

0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота